Фонд Инна

«Громадський Ревізор» о нашем концерте

207

«Для добрих справ не має відповідної години. Добрі справи потрібно робити постійно!» Саме з таким гаслом живуть і працюють у фонді допомоги онкохворим «Інна». У минулу неділю, 29 листопада, відбувся черговий благодійний вечір по збору коштів на допомогу підопічним фонду за участі не тільки броварчан, але й столичних зірок шоу-бізнесу. Обійти стороною такий захід «Громадський Ревізор» просто не зміг. Тому з пилу-жару ділимося з Вами ексклюзивними подробицями.Близько місяця наше місто рясніло афішами, що в МКЦ «Прометей» відбудеться благо­дійний захід, гостями якого будуть відомі в Україні рокери «ТабулаРаса». Погодьтеся, для нашого міста подія не з буденних. «Ми планували цей концерт близько року. Я хотів запросити саме цей колектив, бо вважаю «Табулу Расу» одним з небагатьох українських рок-гуртів, які грають музику, як-то кажуть, від серця. У них щирі тексти і якісне звучання», — зізнається організатор заходу і очільник фонду Віталій Чучеров.
СВЯТО ДЛЯ ВСІХ І КОЖНОГО
Саме через щільний графік колективу організація розтягну­лася на такий довгий період. «Спо­чатку ми планували це, як сольний концерт легендарного колективу, але з часом до нас приєдналися й інші команди, що захотіли зробити добру справу. Ми дуже вдячні гру­пам ANNA-MARIA, X-triM та Prime за їхні відкриті серця та бажання допомогти нашим підопічним», — розповідають організатори.Окрім вечірніх виступів на «голо­вній сцені» Броварів, на дітей та дорослих очікувало ще багато розваг, серед яких майстер-класи з плетіння оберегів та патріотич­них браслетів, розмалюйки та навіть мексиканська традиційна розвага – піньята. З яким захватом малюки били рожеву свиню з пап’є-маше треба було тільки бачити! А скільки захвату було від цукерок та повітряних кульок, що знаходились всередині…«Фонд «Інна» зробив просто неймовірну роботу! Це вже не перший благодійний концерт, що вони організовують за півтора роки свого існування. Але запро­сити в Бровари зірок першого ешелону – це не кожному під силу», — ділиться враженнями заступник міського голови з гуманітарних питань Лариса Виноградова, що також завітала на концерт.
ТЕ, ЧОГО МИ ВСІ ТАК ДОВГО ЧЕКАЛИ…
Та найголовніше дійство роз­почалося о п’ятій годині. А щоб батьки спокійно насолодилися живим виступом улюблених артистів для найменших в сусідній залі організували показ мультфільмів.Спочатку, всіх присутніх, яких, до речі, у великому залі «Проме­тею» зібралося декілька сотень, привітали вихованці хореографіч­ного колективу «Оксамит» дитя­чого естетико-натуралістичного центру «Камелія». А одразу за ними на сцену вийшли учасники тріо «Prime», що виконали декілька авторських пісень. Зал вітав артистів не жаліючи долонь і після кожної пісні здіймалися бурхливі оплески.Слідом за ними сцену зайняли фіналісти шоу «Х-фактор», чоловіче тріо «XtriM». Музиканти вирішили розпочати із світового хіта групи «Queen», а потім роз­важити присутніх своїми піснями. «Сьогодні у всіх повинен бути гарний настрій, адже ми зібралися задля доброї справи», — вигукують зі сцени хлопці. І дійсно, весь зал аж світився від щирих посмішок броварчан.«Ми очікували навіть на більшу кількість людей, але у цей самий час у «Терміналі» відбувався виступ «Другої Ріки» та ще й абсолютно безкоштовно. Багато хто пішов туди. Та все-одно кожен присутній, кожен, хто придбав квиток, для нас дуже важливий. Ми вдячні кожній людині, що долучилася до нашої акції», — не втомлюється дякувати Віталій Чучеров. Найбажаніші гості вечора – переможниці проекту «Шанс» та учасниці телепроекту «Голос Країни» дует ANNA-MARIA та легендарні українські рокери «Табула Раса» і взагалі зірвали шквал емоцій своїми виступами. До речі, корифеї сцени «Табула Раса» не обмежилися декількома піснями, а відіграли повноцінну сольну програму. «По билету на восток» разом з Олегом Лапоно­говим співав весь зал.«Благодійність повинна займати особливе місце в житті кожного з людей нашої планети. Треба допомагати братам нашим меншим, людям, які опинилися в скрутних життєвих ситуаціях, допомагати нашій планеті, врешті-решт, не засмічувати її своїм брудом. Треба до всього відноситися з відкритим серцем. Ми дуже часто беремо участь у благодійних заходах і плануємо робити це надалі», — ділиться з нашими журналістами в ексклю­зивному інтерв’ю Олег Лапоногов, лідер гурту «Табула Раса».
ПІДБИВАЮЧИ ПІДСУМКИ
Але, звісно, головними героями вечора були не столичні гості, не чарівна ведуча в розкішній сукні і, навіть, не легендарні рокери «Табула Раса», а підопічні благо­дійного фонду «Інна» – онкохворі, які також завітали на концерт та підспівували улюбленим виконав­цям. На їхні потреби за вечір було зібрано близько 23 тисяч гривень. На них вже закуповують необхідні ліки та інвентар.«Я вважаю, що це дуже велика подія для нашого міста. По-перше, я з задоволенням послухала улюблені хіти молодості, по-друге, це дуже важливо для онкохворих. В їхньому житті і так дуже багато негативу, їм як нікому потрібні позитивні емоції, я вважаю. А мені сходити на такий чудовий концерт та ще й зробити добру справа вдвічі приємно», — не стримуючі емоцій каже Тетяна, що прийшла на концерт з чоловіком та сином.До речі, на цьому благодійні заходи не завершуються. Вже зараз бажання допомогти та організувати сольний виступ висловили співачки ANNA-MARIA. «Ми вважаємо, що це дуже важлива проблема, що потребує висвітлення. Ми із свого боку будемо всебічно долучатися до подібних заходів. Та й допомагати не тільки своїм співом, а й особис­тою участю. Бо благодійність – це в першу чергу не гроші, а участь і підтримка», — розмірковують усміхнені рудоволосі близнючки Анна і Марія Опанасюк.А «Громадський Ревізор» дуже вдячний фонду допомоги онкох­ворим «Інна» та музикантам за те, що подарували такий чудовий вечір броварчанам. Будемо сподіватися, що в житті кожного з нас благодійність та допомога потребуючим, нарешті, займуть належне місце.
Ксенія Хотянович
Источник